Monday, July 13, 2009

Panasnya badan

Semalam 12.7.2009 panas gila badanku dan hari ini 13.7.2009 tak gi sekolah tapi
alhamdulillah hari ini badan aku suam skt tapi x tau esok boleh pi sekolah ka dak....

Rasanya sebab hujan kot aku demam blk sekolah aku mandi tapi maghrib aku xmandi cause air sejuk sangat pastu malam tu tengok movie ENCHAUNTED best gila pastu pening kepala la....

tengok x kelip-kelip pening la....sampai jalan pun lelong2x x leh tengok cahaya

ubat pon x ambik xpa guna adik muqri nya ubat { ya allah semoga aku cepat sembuh }

2 comments:

  1. 23.7.2009??biar btol dina..arini pn br 14.7.2009..hehehe

    ReplyDelete
  2. nak tulis 13 tertekan 2 la tuehhh :P

    ReplyDelete